Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Πάνος Γεωρ. Δημητρακόπουλος | Χειρουργός Οφθαλμίατρος Πύργος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ {small}

Στο ιατρείο του οφθαλμιάτρου θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σας όσον αφορά τα οφθαλμολογικά σας προβλήματα με επιστημονική αρτιότητα και θα βρείτε λύσεις σύγχρονες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ {small}

Στόχος του οφθαλμιάτρου Πάνος Δημητρακόπουλος είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά και να προσεγγίζει κάθε ασθενή ξεχωριστά, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη διαπροσωπική σχέση εμπυστοσήνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ {small}

Στο ιατρείο του οφθαλμίατρου Πάνου Δημητρακόπουλου θα βρείτε σύγχρονο και αξιόπιστο τεχνολογικό εξοπλισμό που συμβάλλει στην πλήρη διερεύνηση και την ακριβέστερη διάγνωση πληθώρας οφθαλμικών παθήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ {small}

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον χειρουργό οφθαλμίατρο Πάνος Δημητρακόπουλος και βρείτε έναν ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθειά σας να θωρακίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υγεία σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ {big}

Οι οφθαλμολογικές παθήσεις επηρεάζουν την όραση και δυσκολεύουν απλές καθημερινές δραστηριότητες. Επειδή έχουν την τάση να επιδεινώνονται με την πάροδο του χρόνου η άμεση αντιμετώπισή τους είναι απαραίτητη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous
 


Πάνος Δημητρακόπουλος
Εργαστήρι Κλινικής Οπτικής, Νευροφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής
Χειρουργός Οφθαλμίατρος Πύργος

Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Πάνος Δημητρακόπουλος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Πύργο και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Μανωλοπούλου 20, προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στον ασθενή.
 
Σ’ ένα μοντέρνο, άρτια εξοπλισμένο χώρο στον Πύργο, καθημερινά ο οφθαλμίατρος πραγματοποιεί οφθαλμολογικές εξετάσεις, βασισμένος στην πολυετή του πείρα και τις επιστημονικές του γνώσεις. Πραγματοποιεί όλες τις οφθαλμολογικές εξετάσεις και παρέχει πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο ενηλίκων και παιδιών. Mπορεί να αντιμετωπίσει επιτυχώς όλες τις οφθαλμολογικές παθήσεις, από την πιο απλή και συνήθη έως την πλέον περίπλοκη και εξειδικευμένη περίπτωση, που χρήζει χειρουργικής αντιμετώπισης και διορθωτικής παρέμβασης με laser.